Prodavačka - servírka
Popis pracovní pozice

               Hlavní pracovní poměr s měsíčním harmonogramem pracovní doby,                         stanoveným rozpisem                      

                    Střídavý výkon práce na pozici prodavačka a pozici servírka                        

                                                           Prodavačka                                                                          Příprava prodejny a prodej zboží a výrobků zákazníkům, řízení a organizace chodu prodejny                                                                          Servírka                                                                                Příprava prostor kavárny, příprava nápojů, obsluhování a servis zákazníků, pomoc při prodeji  

                                                    Odměna za vykonanou práci                                                                           základní mzda + úkolová mzda .........................    od 20 000,- Kč (čistého)/měsíc                                   prémie, osobní ohodnocení, příplatky ............           navíc 

                                                                Firemní benefity                                                                                                           teplé a studené nápoje po dobu pracovní směny                                                                           příspěvek na stravování formou elektronických stravenek                                                                                   zaměstnanecká sleva na firemní výrobky                                                                                                     příspěvek na důchodové pojištění                    

                                                                   Požadujeme:                                                                                     aktivní přístup k práci, samostatnost, příjemný vzhled, asertivitu a slušné vystupování.                       Zdravotní způsobilost pro práci v potravinářství. Alespoň částečnou znalost německého                   jazyka.  Výhodou je vyučení a znalosti z oboru, nebo praxe.